ΕΛΛΑΔΑ

«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν

Μπάμπης Καρολάιν

Με μια φωτογραφία απο τον γάμο τους σε θέρετρο της Πορτογαλίας, ο Μπάμπης αποχαιρετά την Καρολάιν και μέσω Instagram

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Με αυτές τις λέξεις κάτω από τη φωτογραφία από τον γάμο τους που ανέβασε στο Instagram o Μπάμπης αποχαιρέτησε και μέσω των social media την Καρολάιν.

Δείτε την ανάρτησή του:

Έξι 24ωρα μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης της, οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Στο «μικροσκόπιο» παρόμοιες ληστείες

Οι Αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για ανάλυση 12 περιστατικά.

Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το πού βρίσκονταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Πληροφορίες για αυτοκίνητα και άτομα που κρίθηκαν ύποπτα από κατοίκους της περιοχής καταφθάνουν συνέχεια στα στελέχη της αστυνομίας που διερευνούν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν το λάθος των κακοποιών, με βάση το οποίο θα αρχίσουν να «ξετυλίγουν το κουβάρι» της δολοφονίας.

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά από σύλληψη Γεωργιανού

Ένας Γεωργιανός ο οποίος προσπάθησε με πλαστά έγγραφα να διαφύγει από τη χώρα περνώντας τα σύνορα του Έβρου συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες καταζητούνταν γιατί είχε ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες της ληστείας που είχε γίνει σε σπίτι στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι, όπου κακοποιοί είχαν βασανίσει ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή βοηθό για να αρπάξουν χρήματα και χρυσαφικά.

Στο σπίτι είχε βρεθεί το DNA του και έκτοτε αναζητούνταν.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών ήδη έχουν κινητοποιηθεί για να εξετάσουν αν συνδέεται με τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί εάν υπάρχει σύνδεση, ωστόσο κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στον Έβρο για να τον εξετάσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διάρρηξη στην Εκάλη- Ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός στο Newsbomb.gr: Σε 6 λεπτά έκαναν όλη τη ζημιά