ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Τα νερά ήταν πολύ ορμητικά» - Τι λέει ο άνθρωπος που εντόπισε τον νεκρό άνδρα

Νεκρός κακοκαιρία Θεσσαλονίκη

Τραγικό τέλος έλαβαν οι έρευνες για το άτομο που βρισκόταν μέσα σε όχημα και παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Θεσσαλονίκη

«Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων», τόνισε ο Σάκης Λαζαρίδης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Παύλου Μελά ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αντίκρισε τον νεκρό άνδρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει στο grtimes.gr, τα νερά ήταν πολύ ορμητικά και ο άνδρας δεν κατάφερε να συγκρατήσει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το thes.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε σε αρκετή απόσταση από το σημείο που παρασύρθηκε σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το όχημά του βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά το σώμα του άνδρα εντοπίστηκε κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν επί τουλάχιστον μισή ώρα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και θα γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει σημείο όπου περνούσαν ορμητικά τα νερά. Ωστόσο, η δύναμη των υδάτων ήταν τέτοια που τελικά παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα.

Σημειώνεται ότι καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (12/6) με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ισόγεια καταστήματα και δρόμοι και να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Συγκλονιστικές στιγμές στο Δανία-Φινλανδία - «Κατέρρευσε» στο γήπεδο ο Έρικσεν