ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Πώς θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (16/6) Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τρένα, Προαστιακός

Απεργία: Πώς θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (16/6) Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τρένα, Προαστιακός

Απεργία: Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό (γραμμές 1,2&3) και Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί.
  • Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 - 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.
  • Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00. Στο διάστημα αυτό δε θα εκτελούνται δρομολόγια, ενώ από την κινητοποίηση ενδέχεται να επηρεαστούν και προηγούμενα ή επόμενα δρομολόγια.

Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει αύριο, Τετάρτη, από τη 1μμ έως 5μμ η Θεσσαλονίκη, καθώς το Συνδικάτο Εργαζόμενων θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας που κήρυξε το ΕΚΘ.

Οι λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 835 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 343 οι διασωληνωμένοι