ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: «Έστησε» και το πένθος του - Υποκρινόταν έχοντας αγκαλιά την 11μηνών κορούλα τους

Γλυκά Νερά: «Έστησε» και το πένθος του - Υποκρινόταν έχοντας αγκαλιά την 11μηνών κορούλα τους
IN TIME

Γλυκά Νερά: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 33χρονο πιλότο να ομολογεί την πράξη του - Η στιγμή της άφιξής του στην κηδεία με την 11 μηνών κόρη τους

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις, γύρω από την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της.

Μετά την πολύωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, αφότου είχε μεταφερθεί εκεί από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, ο πιλότος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης.

Δεν χωράει ανθρώπου νους, το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της άτυχης Κάρολαιν, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον 33χρονο συζυγοκτόνο, την ημέρα της κηδείας της γυναίκας του, να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη τους, Λυδία, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν.

Φίλοι και συγγενείς, ντυμένοι στα μαύρα με λουλούδια στα χέρια αποχαιρετούσαν την άτυχη Κάρολαϊν, ενώ κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά είχε συμβεί.

ALONISOS.jpg
Το τελευταίο αντίοΕΡΤ

Τραγικές ήταν οι στιγμές στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο.

Η μητέρα της, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Η μητέρα της 20χρονης

Ανάμεσά τους υπήρχε και ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας, που κανένας μέχρι τότε δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα ήταν ο 33χρονος συζυγός της.

Ήταν ο άνθρωπος που στον επικήδειό του για την αγαπημένη του σύζυγο έλεγε ότι «λυπάται που δεν θα γνωρίσει πόσο υπέροχη μανούλα είχε».

Η στιγμή της άφιξης του 33χρονου στην Αλόννησο:

Ο 33χρονος δολοφόνος της Καρολάιν:

ALONISOS1.jpg
Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη του έφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του.ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης - Τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση