ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τι ομολόγησε ο πιλότος - Πώς βρέθηκε δεμένος στην καρέκλα

Γλυκά Νερά: Τι ομολόγησε ο πιλότος - Πώς βρέθηκε δεμένος στην καρέκλα

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την ομολογία της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της.

Ο πιλότος «λύγισε» και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τον εξέταζαν επί ώρες ότι είχε έντονο διαπληκτισμό το μοιραίο βράδυ με την 20χρονη Καρολάιν. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν ομολογούσε μέχρι τώρα τη δολοφονία της συζύγου του, καθώς σκεφτόταν το μωρό τους.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την σύζυγό του.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού έως και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Το πρωί αγκάλιαζε την μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολόγησε τη δολοφονία της