ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Οργή στο Instagram - Χιλιάδες μηνύματα στο προφίλ του δολοφόνου

Δολοφονία Γλυκά Νερά

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Οργισμένα μηνύματα κάτω από το τελευταίο ποστ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Instagram μετά την ομολογία της ενοχής του για τη δολοφονία της συζύγου του.

Τεράστιο είναι το κύμα αγανάκτησης και σχολίων στο προφίλ του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Από το απόγευμα της Πέμπτης όταν αποκαλύφθηκε ο δράστης του εγκλήματος, χιλιάδες χρήστες στο Instagram κατέκλυσαν το προφίλ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Συγκεκριμένα στην τελευταία φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει, αμέσως μετά την δολοφονία της τα μηνύματα οργής ξεπερνούν τις 20.000.

Σε αυτή απεικονίζεται το ζευγάρι από την ημέρα του γάμου τους, με τη λεζάντα να λέει, «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Instagram:

Γλυκά Νερά: «Ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία της Καρολάιν, καλός ηθοποιός ο Μπάμπης»

Για την τροπή που πήρε η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του συζύγου της ότι την σκότωσε μετά από καβγά, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. «Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο.

Παράλληλα, τόνισε ότι τον «πρόδωσε» η γλώσσα του σώματος. «Τα μάτια του έλεγαν άλλα από αυτά που έλεγε ο ίδιος. Ήταν θέμα χρόνου να ηρεμήσει η ψυχή της Καρολάιν αλλά και η μητέρα της που ζητούσε απαντήσεις», τόνισε.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό» που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος