ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Αντέγραψε τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του ο πιλότος;

Γλυκά Νερά: Αντέγραψε τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του ο πιλότος;

Ανατριχιαστικές ομοιότητες που δεν αποκλείεται να ήταν μέρος της σκηνοθεσίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν.

Η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τα όσα εκτυλίσσονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο 32χρονος πιλότος σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά για να καλύψει τα δικά του ίχνη, όταν και δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν μετά από έναν καυγά που είχαν.

Για 37 συνεχόμενες ημέρες, ο πιλότος ισχυριζόταν πως 3 ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού και αφού τον φίμωσαν και τον έδεσαν, στη συνέχεια έπνιξαν τη σύζυγό του.

Αυτό που προκαλεί ωστόσο ανατριχίλα, είναι πως όλα δείχνουν ότι ο Αναγνωστόπουλος αντέγραψε το σενάριο του από μια πραγματική ιστορία: Τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» αποκάλυψε ότι ο πιλότος και εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έπεσε θύμα ληστείας στο Αλεποχώρι Μεγάρων το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του, κακοποίησαν το σκυλί του και αφού ολοκλήρωσαν την ληστεία, προσπάθησαν να πνίξουν την σύζυγο του.

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είχε πει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η σύζυγος του είχε σημειώσει πως «άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια. Μου έκλεισαν το στόμα, με πέταξαν κάτω από τον καναπέ και με έσυραν για δώδεκα μέτρα. Εκεί με χτυπούσαν με κλοτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα ο αρχηγός φώναζε σ’ έναν από τη συμμορία: “Γιώργο σκότωσε τη, σκότωσε την π……”. Πέρασα είκοσι δύο ημέρες στο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένη».

Όπως φαίνεται λοιπόν, η ληστεία που έγινε το 2018 ήταν η πηγή έμπνευσης του δολοφόνου της 20χρονης, καθώς υπάρχουν σχεδόν οι ίδιες περιγραφές με μερικές λεπτομέρειες να έχουν αλλάξει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος