ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: ΕΔΕ για τον Μπαλάσκα μετά τα όσα είπε για τον «βλάκα πιλότο»

Ραγδαίες εξελίξεις: ΕΔΕ για τον Μπαλάσκα μετά τα όσα είπε για τον «βλάκα πιλότο»

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τα όσα απίστευτα ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.για την δολοφονία στη Γλυκά Νερά, αποκαλώντας «βλάκα» τον πιλότο

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσαν σάλο όταν μιλώντας στο Mega νωρίτερα το πρωί χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, επανέλαβε την ίδια άποψη στον ΣΚΑΪ λέγοντας πως «αν αυτός ο άνθρωπος όταν σκότωσε την Καρολάιν έπαιρνε το 100 και έλεγε ελάτε τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, ξέφυγα και τη σκότωσα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με αλεξίσφαιρο και δρακόντεια μέτρα