ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Συγκλονίζει η 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (vid)

Πετράλωνα βιασμός

Στην ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να βίασε και να ξυλοκόπησε καθαρίστρια στα Πετράλωνα προχώρησε η Αστυνομία.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε στο Open ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω», είπε συγκλονισμένη η 50χρονη μιλώντας στο Open.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της 50χρονης γυναίκας:

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο την Κυριακή και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα που αντιλήφθηκε πρώτη την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου, ο οποίος την άρπαξε από το ασανσέρ.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε» συμπλήρωσε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»