ΕΛΛΑΔΑ

Στην ίδια πτέρυγα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο παπάς με το βιτριόλι και ο «Artfreak»

Συζυγοκτόνος

Στην ΣΤ' πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μαζί με τον 49χρονο που έκλεψε τον Πικάσο και τον ρασοφόρο που επιτέθηκε με βιτριόλι στους Μητροπολίτες.

Στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα για την ΣΤ' πτέρυγα οδηγείται σήμερα ο 49χρονος που έκλεψε πριν 9 χρόνια τον πίνακα του Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη. Στην ίδια πτέρυγα που θεωρείται... VIP βρίσκονται ήδη ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μαζί με τον ρασοφόρο βιτριολιστή της Μονής Πετράκη.

Ο 49χρονος «artfreak», όπως ήταν το ψευδώνυμό του στο Twitter, αναμένεται να οδηγηθεί μετά τις 12 στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

O 49χρονος Artfreak
O 49χρονος Artfreak

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αφού περάσει τα προβλεπόμενα τεστ Covid και οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας, στη συνέχεια θα περάσει από συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελο του.

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, η λεγόμενη V.I.P, οδηγούνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας και προφίλ.

Από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, το κατώφλι της ΣΤ’ έχουν περάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο παπάς με το βιτριόλι της Μονής Πετράκη και σήμερα, ο «ArtFreak».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την πρώτη ημέρα είχε ζητήσει να εργάζεται στις φυλακές για να περνάει ο χρόνος του, όπως είπε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γκίκας Μαγιορκίνης: Έως 262% η αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα – Πώς θα μπει «φρένο»