ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Επιμένει ο Αναγνωστόπουλος - «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»

Γλυκά Νερά: Επιμένει ο Αναγνωστόπουλος - «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»

Ο 33χρονος πιλότος συνεχίζει να διαρρέει σενάρια για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ενώ ερευνάται και ο ρόλος μιας 40χρονης γυναίκας.

Το σενάριο των άγνωστων δραστών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν, επαναφέρει μέσα από τις φυλακές ο 33χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει λόγο για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και σκότωσαν την 20χρονη γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά.

Την ίδια ώρα, η πλευρά της οικογένειας της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες επανενεργοποιείται εκ νέου η έρευνα για την υπόθεση, με καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ αυτών και της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας στο Newsbomb.gr: Εάν η Τουρκία θέλει ατζέντα εφ' όλης της ύλης, δεν θα είμαστε στον διάλογο