ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Κτηνάνθρωποι που με τερτίπια ψάχνουν ελαφρυντικά

Γιάννης Τοπαλούδης
Intime News

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο το 2018, ξεσπά με τελευταία αφορμή το θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

«Για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα να μην είναι το σύστημα σωφρονιστικό αλλά τιμωρητικό. Αυτά τα άτομα που διαπράττουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και βιασμούς θα πρέπει να τιμωρούνται. Δεν πρόκειται να σωφρονιστούν με τίποτα. Θα βγούνε και θα ξανακάνουν τα ίδια και ίσως και χειρότερα. Να εκτίουν το σύνολο της ποινής τους. Τα ισόβια να είναι ισόβια», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στον ANT1.

«Αυτοί οι δράστες, αυτοί οι εγκληματίες, αυτοί οι κτηνάνθρωποι προσπαθούν, αφού διαπράξουν αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα και τους βιασμούς, να ισχυριστούν διάφορα τερτίπια για να έχουν ελαφρυντικά που προβλέπει ο νόμος. Είτε αυτά είναι ψυχιατρικής φύσεως είτε οτιδήποτε άλλο», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι γονείς και να προσφέρουμε στα παιδιά αγάπη και όχι χρήματα. Να σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Βροντοφωνάζαμε “καμία άλλη Ελένη”, αλλά δυστυχώς βλέπουμε όλο και πιο συχνά να υπάρχουν και άλλες Ελένες. Είτε αυτή λέγεται Καρολάιν είτε Γαρυφαλλιά. Πάρτε άμεσα μέτρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι σκέφτονται στην κυβέρνηση μετά το Lockdown της Μυκόνου;