ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτός είναι ο οδηγός της μηχανής - Θα βάφτιζε το βρέφος του σε ένα μήνα

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτός είναι ο οδηγός της μηχανής - Θα βάφτιζε το βρέφος του σε ένα μήνα

Σοκ έχει προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα όπου το ένα από τα θύματα, θα βάφτιζε το παιδί του τον επόμενο μήνα.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από κέντρο δεξιώσεων στην Καβάλα, το βράδυ της Παρασκευής (23/07), όπου μέσα σε λίγες στιγμές τρεις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες - σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kavalapost.gr - αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα» (στο οποίο γινόταν γλέντι γάμου) επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας από την Καβάλα.

Επίσης, έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμα άτομα, μητέρα και γιος, που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης, οι οποίοι χτυπήθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον 3 άτομα που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

Πατέρας βρέφους ο οδηγός της μηχανής

Μάλιστα, οι λεπτομέρειες αυτής της απίστευτης τραγωδίας προκαλούν σοκ, καθώς πίσω εκτός από τον «ματωμένο γάμο», που στέρησε τις ζωές σε 3 άτομα, μένει ορφανό και ένα μωράκι.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε γίνει πρόσφατα πατέρας και μάλιστα τον επόμενο μήνα θα βάπτιζε το μωράκι του, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι...

Τι είπε ο Δήμαρχος Καβάλας στο Newsbomb.gr

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Περιγιάλι, στο ύψος της εισόδου της Δομής Φιλοξενίας των Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα» (στο οποίο γινόταν το γλέντι).

«Πρόκειται για τον οδηγό της μηχανής και 2 ακόμα άτομα που φέρονται να περίμεναν στο πεζοδρόμιο την είσοδό τους στο γλέντι του γάμου», αναφέρει στο Newsbomb.gr, ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μουριάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Μουριάδη: «το αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης, ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας από την Καβάλα καθώς και οι δύο ακόμα συνάνθρωποί μας που χτυπήθηκαν από τη μηχανή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.