ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Μυστήριο αποτελεί το εξαφανισμένο κινητό της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος 30χρονος δολοφονία κινητό Γαρυφαλλιά
INTIME

Φολέγαδρος: Από τη δικογραφία που έχει συνταχθεί λείπει ένα σημαντικό στοιχείο και αυτό δεν είναι άλλο από την «εξαφάνιση» των δύο κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού.

Το φρικτό έγκλημα στη Φολέγανδρο μπορεί να εξιχνιάστηκε με την ομολογία του 30χρονου δολοφόνου, ωστόσο παραμένουν ακόμα κάποια σκοτεινά σημεία.

Αυτός είναι και ο λόγος που η έρευνα για την Αστυνομία δεν έχει κλείσει, παρά το γεγονός πως πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ο δράστης έχει ήδη προφυλακιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

Από τη δικογραφία που έχει συνταχθεί λείπει ένα σημαντικό στοιχείο και αυτό δεν είναι άλλο από την «εξαφάνιση» των δύο κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού.

Όπως ανέφερε στην ομολογία του ο 30χρονος δολοφόνος, όλα ξεκίνησαν όταν η Γαρυφαλλιά δεν κοιτούσε το GPS στο κινητό της, με αποτέλεσμα να χάσουν τον δρόμο και να αρχίσει ο μοιραίος καβγάς.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από τους ισχυρισμούς του δράστη, λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία της, η κοπέλα είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα, στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πού βρίσκονται τα κινητά, ο 30χρονος απάντησε πως υπάρχουν κενά στη μνήμη του.

Βέβαια, η απουσία των συγκεκριμένων στοιχείων, εν προκειμένω των κινητών τηλεφώνων, «δένει» με μια αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος επεσήμανε πως διαθέτει στοιχεία για τη συνεχή παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τον δολοφόνο της, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να την εντοπίζει.

Άλλωστε, ο 30χρονος άνδρας είναι προγραμματιστής στο επάγγελμα και κατά συνέπεια είναι σε θέση να γνωρίζει πώς μπορεί να παρακολουθήσει ένα κινητό και να εντοπίσει την τοποθεσία του.

Αν η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του θύτη, θα μπορούσε να διαπιστώσει αν πράγματι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παρακολουθούσε το κινητό της 26χρονης φαρμακοποιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Μέσα στον Αύγουστο οι εμβολιασμοί για τους 12 - 15 ετών