ΕΛΛΑΔΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα γενέθλία του

Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου
INSTAGRAM

Τόλης Βοσκόπουλος: Μια εβδομάδα ακριβώς, μετά το χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου, θέλησε να τον τιμήσει με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε βαθύ πένθος, και κάτω από συγκινητικό κλίμα, τόσο η Άντζελα όσο και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, οι δύο γυναίκες της ζωής του, θυμούνται τον Τόλη, και τον τιμούν ανήμερα των γενεθλίων του (26/07).

Η σύζυγος του αξέχαστου ερμηνευτή, χθες, δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, γράφοντας στη λεζάντα «26 Ιουλίου», την ημερομηνία γέννησης δηλαδή του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς εάν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του.

Σημειώνεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος, έφυγε σε ηλικία 81 ετών, την περασμένη βδομάδα, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου:

H μεγάλη του επιθυμία που γνώριζαν μόνο η κόρη και η σύζυγός του

Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, την περασμένη Τετάρτη (21/7).

Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time», είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Θα «βράσει» η χώρα - Πού θα χτυπήσουν 45άρια - Τι να προσέξουν οι πολίτες