ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για Μύκονο: «Δεν ήταν ανασφάλιστη η μοτοσυκλέτα μου»

Κούγιας για Μύκονο: «Δεν ήταν ανασφάλιστη η μοτοσυκλέτα μου»

Αλέξης Κούγιας: Ο γνωστός ποινικολόγος με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε τι συνέβη στη Μύκονο.

Με ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί στη Μύκονο, διαψεύδοντας πως η μοτοσυκλέτα του ήταν ανασφάλιστη.

Ο κύριος Κούγιας, απάντησε σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως του επιδόθηκε κλήση για ανασφάλιστο όχημα, ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως η μοτοσυκλέτα του ήταν κανονικά ασφαλισμένη και πως ο ίδιος δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική:

Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου.

Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής.

Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πόθεν έσχες: Οι πλούσιοι και φτωχοί της Βουλής