ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη νεκρή 69χρονη - Ο ανιψιός σφράγισε το μπαούλο με κόλλα

Ιωάννινα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη νεκρή 69χρονη - Ο ανιψιός σφράγισε το μπαούλο με κόλλα
EpirusTV

Ιωάννινα: Ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, έχοντας μπει φυλακή για τρία χρόνια, ενώ κατηγορήθηκε και για δύο βιασμούς

Ακόμα μία φρικτή υπόθεση νεκρής γυναίκας έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη. Το Σάββατο (31/7) αστυνομικοί εντόπισαν σε υπόγειο σπιτιού σε χωριό του δήμου Πωγωνίου στα Ιωάννινα, το άψυχο σώμα μιας 69χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείτο.

Για την υπόθεση συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο 55χρονος ανιψιός της. Η αστυνομία έλαβε πληροφορίες πως η γυναίκα δεν είχε δώσει σημάδι ζωής για αρκετό διάστημα στο χωριό και έτσι ξεκίνησε έρευνα, βρίσκοντας το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού.

Ο 55χρονος άνδρας είχε συλληφθεί την Παρασκευή (29/7), καθώς στο σπίτι όπου έμενε με τη θεία του, βρέθηκαν 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Έτσι οι Αρχές κατάφεραν μετά από έρευνα να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το σπίτι της 69χρονηςEpirusTV

Όπως είπε στην αστυνομία ο 55χρονος, η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο.

Ο ανιψιός της είχε τοποθετήσει το πτώμα της σε μπαούλο, μέσα σε άλλο μπαούλο τοποθετώντας και κλινοσκεπάσματα, ενώ το είχε σφραγίσει με κόλλα που χρησιμοποιείται για πλακάκια προκειμένου να περιορίσει τη δυσοσμία.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Όπως είπαν στο epirus-tv-news.gr κάτοικοι του χωριού ο 55χρονος συλληφθείς είχε έρθει στο χωριό τα τελευταία 4,5 - 5 χρόνια και διέμενε σε αυτό το μικρό σπίτι μαζί με τη μητέρα του και την 69χρονη θεία του.

Η μητέρα του απεβίωσε πριν από 1,5 χρόνο και έτσι στο σπίτι συγκατοικούσαν η θεία με τον 56χρονο ανιψιό της.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι δύο γυναίκες δεν έβγαιναν από τι σπίτι τους με τους υπόλοιπους κατοίκους να κάνουν, όπως είπαν, στο epirus-tv-news πολλούς μήνες να της δουν να κυκλοφορούν. Η συμπεριφορά του 55χρονου προς αυτές φέρεται να ήταν προβληματική.

Πάντα κατά το epirus-tv-news, ο πρόεδρος του χωριού είχε προσφερθεί να βοηθήσει τον 56χρονο με διαδικαστικές ενέργειες προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά διεκδικώντας πιθανά επιδόματα αφού δεν εργαζόταν, ο 55χρονος όμως δεν είχε αποδεχθεί τη βοήθει .

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αρνείται την κατηγορία και είπε στους αστυνομικούς πως η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο.

Ο 55χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές αφού ήταν σεσημασμένος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στα μέσα της δεκαετίας του 80. Είχε μείνει στη φυλακή για 3 χρόνια και το 1992 είχε αποδράσει, ενώ επί 14 χρόνια είχε καταφέρει να διαφεύγει της σύλληψης. Το 2006 συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του ενώ όταν αποφυλακίστηκε κατηγορήθηκε για 2 βιασμούς, με την μία καταγγελία να έχει γίνει από συγγενικό του πρόσωπο Α’ βαθμού συγγένειας η οποία πάντως ανακλήθηκε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Δάφνη: Ο θάνατος της 31χρονης ήταν μαρτυρικός - Τραύματα από μαχαίρι 28 εκατοστών