ΕΛΛΑΔΑ

Σκιάθος: 20χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες

Σκιάθος: 20χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες

Τον βιασμό της από τέσσερις άνδρες κατήγγειλε μια νεαρή τουρίστρια, η οποία είχε μεταβεί στην Σκιάθο για διακοπές

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, που κατάγεται από την Αυστρία, την Παρασκευή (30/7) το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού όπου και διασκέδαζε με μια παρέα τεσσάρων αντρών. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα ενός 27χρονου, ωστόσο και χωρίς να το περιμένει, στο διαμέρισμα εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με το e-thessalia, η 20χρονη κατάγγειλε ότι η παρέα των τεσσάρων που προηγουμένως διασκέδαζαν όλοι μαζί στο νυχτερινό κέντρο την βίασαν ομαδικά.

Η γυναίκα μετέβη το Σάββατο (31/7)στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση. Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν σπίτια, 16 άτομα τραυματίστηκαν