ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: Ο 54χρονος φέρεται να ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της 43χρονης

Αστυνομία
H ταβέρνα όπου έγινε το έγκλημα
larissanet

Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας οδηγείται ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στην Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς - Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν πως ηχογράφησε το έγκλημα

Mε συνοδεία αστυνομικής δύναμης αναμένεται στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο 54χρονος, όπου θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

larisa4.jpg
Το σημείο όπου έγινε το φονικόonlarissa

Η τοπική κοινωνία της Λάρισας, είναι ακόμα "παγωμένη", αφού η οικογένεια ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, καθώς το κατάστημα που διατηρούσαν ήταν σημείο αναφοράς και συνάντησης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πατρικό σπίτι της 43χρονης και του μεγαλύτερου αδελφού της βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κατάστημα, το οποίο ξεκίνησε ο πατέρας των δύο αδερφιών -ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Βαλέσα».

eglima2-swthritsa-780x405.jpg
Τη ταβέρνα έχει ο αδελφός του θύματοςonlarissa

Το κατάστημα ανέλαβε ο αδελφός του θύματος, μετά το θάνατο του πατέρα τους. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και γι’ αυτό η 43χρονη είχε μεταβεί στη Σωτηρίτσα, από την Αθήνα.

foniko-swthritsa-fonos1-780x405.jpg
Στο σημείο έφθασε άμεσα η αστυνομίαonlarissa

Άνθρωποι που παραθερίζουν χρόνια στην περιοχή και γνωρίζουν από παλιά την οικογένεια, κάνουν λόγο για ένα γλυκύτατο, χαρούμενο και χαμογελαστό μικρό κορίτσι, που βοηθούσε στο κατάστημα, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Hχογράφησε τον φόνο στο κινητό του!

Ο δράστης φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας πράξη που δεν έχει προηγούμενο, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθερία".

Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

swthritsa2-780x405.jpg
Σφραγίστηκε το σημείο της δολοφονίας από την αστυνομίαonlarissa

Πώς έγινε το φονικό

Ο 54χρονος εισέβαλε στις 3 Αυγούστου 2021, οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του και «γάζωσε» στην κυριολεξία την 43χρονη.

Ο δράστης την πυροβόλησε 8 φορές και την σκότωσε. Ο δράστης είχε τρία παιδιά με την 43χρονη, ενώ φαίνεται πώς είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με πηγές του larissanet, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο άνδρας δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, σε ότι αφορά την χρονική εξέλιξη των γεγονότων, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του…

Χθες η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος δήλωσε ότι η 43χρονη δέχθηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο».

larisa3.jpg
To πρωϊ οδηγήθηκε στον ανακριτήonlarissa

Με πληροφορίες από Onlarissa.gr, εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, larissanet.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στα καμένα - Εικόνες ανείπωτης θλίψης και καταστροφής