ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης: Ξεσπά η πρώην παίκτρια ριάλιτι μέσα από τη φυλακή - «Δεν έχω καμία σχέση»

Υπόθεση κοκαΐνης: Ξεσπά η πρώην παίκτρια ριάλιτι μέσα από τη φυλακή - «Δεν έχω καμία σχέση»

Υπόθεση κοκαΐνης: Το 29χρονο μοντέλο μιλά για πρώτη φορά για το τι συνέβη τη στιγμή της σύλληψής της από την Αστυνομία, τονίζοντας πως είναι αθώα και δεν έχει ανάμειξη με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Ξεκάθαρη θέση πως είναι αθώα, πήρε το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, το οποίος κατηγορείται για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης μετά τη σύλληψη του συντρόφου της με 7,8 κιλά.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και εξομολογήθηκε: «Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση.

Προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές. Επειδή βλέπω σε όλα τα μίντια να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο “Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνη”, θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά. Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Το ότι γνώριζα για μία προσωπική χρήση του συντρόφου μου, η οποία υπήρξε παλιότερα και για την οποία είχαμε τσακωθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να επιστρέψω τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στο πατρικό μου, με αυτό που βλέπω να βγαίνει – εκτός του ότι έχω καταστραφεί-είναι σαν να με δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Το να βλέπω ότι συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών, παρόλο που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, είναι αδιανόητο. Ισοδυναμεί με φόνο και το καταδικάζω. Σκοτώνεις κόσμο με το να μοιράζεις ναρκωτικά» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Για το πώς έγινε η σύλληψη της είπε: «Μπήκα στο σπίτι μου στις 4. Η έφοδος έγινε στις 7 παρά. Δεν θυμάμαι ακριβή ώρα. Αν γνώριζα το παραμικρό ή ανησυχούσα για το παραμικρό και γνώριζα ότι υπήρχε και ποσότητα στο σπίτι, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου να απαλλαγώ από ο,τιδήποτε. Και επειδή προφανώς δεν ανησυχούσα για κάτι και προφανώς δεν είχα γνώση της κατάστασης, μπήκα στο σπίτι μου και έκανα τη ρουτίνα μου. Σφουγγάρισα γιατί το σκυλί είχε ουρήσει στο πάτωμα. (…)Κατά τη στιγμή της εφόδου ήμουν στο μπάνιο. Νόμιζα ότι ήταν ο … Και επειδή όταν είμαι μόνη μου, βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι, του φωνάζω “Μισό λεπτό, έρχομαι”. Γιατί ποιος άλλος να έχει το κλειδί του σπιτιού μου; Αυτός συνέχιζε να επιμένει να πάει να ανοίξει την πόρτα. Και φοβήθηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν ο … και είπα: “Ποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου;”. Φώναξα “ποιος είναι;” και δεν μου απάντησαν. Κοίταξα από το ματάκι και μου το είχαν κλείσει. Φώναζα “ποιος είναι; Δεν ανοίγω” και συνέχιζα να φωνάζω γιατί είχα φοβηθεί. Τότε μου είπαν ‘Αστυνομία” και άνοιξα κατευθείαν…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Καρτ χτύπησε παιδί στο κεφάλι στο κέντρο της πόλης - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή! Σκαρφίστηκαν νέο κόλπο - Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτό το μήνυμα

Κορονοϊός: Προχωρούν οι δοκιμές για ρινικό εμβόλιο – Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα