ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το πρόσωπο στο οποίο τηλεφώνησε η 36χρονη – Τι του ζήτησε

Έφη επίθεση με βιτριόλι
«Είναι εμμονική, μου είπε να παρακολουθήσω την Ιωάννα», είπε ο 36χρονος

Έξι κλήσεις που έκανε μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου διέγραψε η κατηγορούμενη για να μη βρεθούν από τις Αρχές.

Οι κλήσεις αυτές έγιναν σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, το ένα από τα οποία μάλιστα προσήχθη από την αστυνομία ως ύποπτο για συνέργεια στην επίθεση. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, με τον οποίο η κατηγορούμενη διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Ο άνδρας αυτός γνώρισε την Έφη μέσω μιας φίλης της, με την οποία είχε ερωτικό δεσμό. Προσήχθη από την αστυνομία στις αρχές του 2021 και εξετάστηκε για να διαπιστωθεί αν εμπλεκόταν στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας ισχυρίζεται πως γνώρισε την κατηγορούμενη από την τότε σύντροφό του, πως είχαν επικοινωνία και μάλιστα του είχε «γίνει κακός μπελάς» και πως η 36χρονη προσπαθούσε να τον χειραγωγήσει, να τον έχει δηλαδή του χεριού της. «Μου ζητήσε επίμονα και συχνά πυκνά παρακολουθώ την Ιωάννα» ανέφερε ο άνδρας.

«Θεωρούσα πως είναι μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα» φέρεται να επεσήμανε ο 36χρονος προσθέτοντας ότι η Έφη ένιωθε πως «χάνει» από την Ιωάννα τον σύντροφό της. Ο 36χρονος δεν παρακολούθησε όπως δήλωσε ποτέ την Ιωάννα αλλά έλεγε στην Έφη πως το είχε κάνει.

Αναφερόμενος στην επικοινώνια που είχε με την 36χρονη την μοιραία εκείνη ημέρα, μετά την επίθεση στην Ιωάννα και κράτησε 11 δευτερόλεπτα ο εν λόγω άνδρας σημείωσε πως η κατηγορούμενη του είπε κάτι «ακατάληπτο» εξηγώντας πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν του είπε «το έκανα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες