ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη: «Η κόρη μου έχει καταρρεύσει»

Ξεσπά η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη: «Η κόρη μου έχει καταρρεύσει»
Επιμένει για την αθωότητα της το μοντέλο που πιάστηκε με ναρκωτικά
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, μου λέει, έχει καταρρεύσει», λέει η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι που βρίσκεται στη φυλακή για με 7,8 κιλά κοκαΐνη.

Μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στον ALPHΑ η μητέρα της παίκτριας γνωστού ριάλιτι περιγράφει τις στιγμές που ζει η κόρη της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, «μιλάμε καθημερινά. Μου λέει ότι έχει καταστραφεί η ζωή της, ότι έχει πάψει να ονειρεύεται. Ότι είναι άδικα μέσα, είναι αθώα. Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, αυτό μου λέει. Έχει καταρρεύσει». «Σκοπός της ζωής μου είναι να αποδείξω την αθωότητά της…», προσθέτει η μητέρα του μοντέλου.

«Είναι το ένστικτο. Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το δικό μου το παιδί… Εγώ δε θα γοητευόμουν από αυτόν τον άνθρωπο…. Εκείνη ζούσε στο όνειρο αυτή τη στιγμή. Ότι θα παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια. Σίγουρα είχε μάθει την περιστασιακή του χρήση τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία των προστριβών που είχαν μεταξύ τους», λέει.

Στην ερώτηση γιατί η κόρη της άργησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς, η μητέρα του μοντέλου είπε πως αυτό δεν έγινε για να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών, όπως έχει αναφερθεί σε ΜΜΕ, αλλά γιατί «δεν της χτύπησαν την πόρτα, πήγαν να ανοίξουν με το κλειδί! Ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Εκείνη φώναζε ποιος είναι; Ποιος πάει να μπει σπίτι μου; Και κάποια στιγμή λένε αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, ανοίξτε»…

Η ίδια επιμένει ότι το παιδί της είναι αθώο, «είναι μια βαριά δικογραφία, οι Αρχές έκαναν τη δουλειά τους αλλά θα αποδείξω ότι είναι αθώα και ότι δεν είχε ιδέα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες