ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος - Μέσα στη μεζονέτα όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος
Εικόνες από το σπίτι του ζευγαριού μετά το έγκλημα
Intime News

Εικόνες μέσα από τη μεζονέτα του τρόμου στα Γλυκά Νερά, όπου η 20χρονη Καρολάιν βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο νεογέννητο παιδάκι της. Και ενώ ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια.

Το Star δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό της μεζονέτας και συγκεκριμένα από τη σοφίτα όπου η άτυχη κοπέλα κοιμόταν μαζί με την κορούλα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου. Μία φωτογραφία του γάμου τους ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού, θυμίζοντας τις άλλοτε ευτυχισμένες στιγμές τους και τον παραμυθένιο γάμο στην Πορτογαλία, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Όμως μετά τη συζυγοκτονία, η σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία προκειμένου να συλλέξει κάθε στοιχείο που θα τους οδηγούσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε τις εικόνες μέσα από τη μεζονέτα:

«Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι

Την ίδια ώρα, μετά από την εντολή των δικαστικών Αρχών, έγινε η άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του δράστη, αλλά και ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε αλλά και που δέχτηκε τόσο κατά το χρονικό διάστημα που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος, ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν. Πλέον αναμένεται το πόρισμα των ειδικών για το υλικό από το βίντεο σχετικά με το αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ΄ομολογία δολοφόνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: «Πράσινο φως» για ηλικιωμένους σε δομές φροντίδας, άτομα άνω των 60 και υγειονομικούς

Καιρός - Αρναούτογλου: «Βουτιά» του υδράργυρου έως και 16 βαθμούς

Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στην Πόρσε - Καταστράφηκε ο «εγκέφαλος»