ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Φωτιά Νέα Μάκρη: Εικόνες από το μεγάλο πύρινο μέτωπο στον Άγιο Εφραίμ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Φωτιά Νέα Μάκρη: Εικόνες από το μεγάλο πύρινο μέτωπο στον Άγιο Εφραίμ
Φωτογραφία Newsbomb.gr

Φωτιά Νέα Μάκρη: Δύσκολη μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστικές δυνάμεις στη Νέα Μάκρη, όπου αργά το βράδυ της Δευτέρας (21/9) ξέσπασαν δυο πυρκαγιές - Εκκένωση σπιτιών στην περιοχή Λιβίσι

Ρεπορτάζ Ευδοκία Μύτιλη

Δυο μεγάλα μέτωπα φωτιάς αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στη Νέα Μάκρη. Η πρώτη εστία εκδηλώθηκε κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ, ενώ η δεύτερη εστία είναι στην οδό Δήμητρας, στην περιοχή Λιβίσι.

Φωτογραφίες από το μέτωπο του Αγίου Εφραίμ

Ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, ζήτησε την απομάκρυνση των κατοίκων από τις κατοικίες στα τελευταία οικοδομικά τετράγωνα της περιοχής Λιβίσι, καθώς οι φλόγες είναι μέσα στον αστικό ιστό και δίνεται μάχη να μην καούν σπίτια καθώς έχουν παραδοθεί στις φλόγες τα πεύκα γύρω - γύρω.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Τερψιχόρης, Δήμητρας, Δάφνης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων από όπου ζητήθηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι προς την πλατεία της Νέας Μάκρης χωρίς ωστόσο να έχει εκδοθεί μήνυμα από 112.

Με ενημέρωσή της η ΕΛ.ΑΣ., γνωστοποιεί ότι λόγω της πυρκαγιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Παρασκευής, από το ύψος της Βασιλείου Ρώτα, ενώ κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μεταβαίνει στην περιοχή προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, 20 οχήματα και δυο πεζοπόρα τμήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: «Πράσινο φως» για ηλικιωμένους σε δομές φροντίδας, άτομα άνω των 60 και υγειονομικούς

Καιρός - Αρναούτογλου: «Βουτιά» του υδράργυρου έως και 16 βαθμούς

Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στην Πόρσε - Καταστράφηκε ο «εγκέφαλος»