ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Ρόδο: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης σε φίλη της - «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»

Δολοφονία 32χρονης στη Ρόδο 22 Σεπτεμβρίου
Τι είπε η άτυχη Δώρα σε φίλη της
Mega

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ρόδο από την δολοφονία της άτυχης Δώρας την οποία σκότωσε στη μέση του δρόμου το μεσημέρι της Τετάρτης (22/9) ο πρώην σύντροφός της

Η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», όπως μεταδίδει το Star.

Όπως αποκάλυψε η φίλη της, η Δώρα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

dolofonia-rodos-22-9a.jpg
Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη μέση του δρόμουMega

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών έστησε καρτέρι στην 31χρονη εκπαιδευτικό με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα. Μάλιστα σύμφωνα με το Mega ο δράστης του φονικού και αυτόχειρας άφησε σημειώμα το οποίο έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Κάτοικοι της περιοχής επεσήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. Από τις μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της την περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Την ώρα που η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Η Αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασε εκεί, ότι ένα άτομο ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού.

Με πληροφορίες από: Star, rodiaki

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που σκότωσε πριν αυτοκτονήσει ο σύντροφός της

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ: Τέλος το Taxisnet θα τα βρείτε στο MyAADE - Πώς θα πληρώσετε

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου