ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου για έγκλημα στη Ρόδο: Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας

Ιωάννα Παλιοσπύρου δολοφονία Ρόδος
Το μήνυμα της Ιωάννας για τη δολοφονία στη Ρόδο
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στη νέα γυναικοκτονία, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δίνει τη δική της μάχη μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, πήρε θέση για τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο.

Ειδικότερα, η Ιωάννα αναφέρθηκε στη νέα γυναικοκτονία, αναδημοσιεύοντας στο Instagram tweet του Άρη Χατζηστεφάνου με το εξής μήνυμα: «αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά». Επίσης σε ακόμα ένα story η Ιωάννα έγραψε: «οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας».

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δηλώσει: «πάντα ήμουν ένας άνθρωπος και γυναίκα που αγαπούσε και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αν δεν πάμε σε τηλεκπαίδευση στα Δημοτικά σχολεία, θα έχουμε πρόβλημα...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης στον πατέρα που αρνήθηκε να κάνει το παιδί του self test στο σχολείο

Κορονοϊός - Πανεπιστήμια: Όλα τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στα ΑΕΙ - Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ