ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ανοίγουν τα στόματα μετά τη διπλή τραγωδία – Το μήνυμα των γονιών της Ντόρας

Ρόδος: Ανοίγουν τα στόματα μετά τη διπλή τραγωδία – Το μήνυμα των γονιών της Ντόρας

Ανοίγουν τα στόματα στο νησί της Ρόδου μετά τη διπλή τραγωδία όπου η άτυχη εκπαιδευτικός βρήκε τραγικό θάνατο από τον πρώην σύντροφό της, με τον ίδιο να βάζει τέλος στη ζωή του λίγο αργότερα μετά το έγκλημα.

Νέες μαρτυρίες και στοιχεία έρχονται κάθε μέρα στο φως, για τον άνθρωπο που σχεδίασε και εκτέλεσε αυτή τη διπλή τραγωδία. Σύμφωνα με το Star, σε βάρος του δράστη και αυτόχειρα είχαν γίνει τρεις μηνύσεις και μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, για απειλές, εξυβρίσεις και χτυπήματα σύμφωνα με το Star.

Μάλιστα, στην τρίτη μήνυση, η πρώην σύντροφός του, μηνύει για εκβιασμό όχι μόνο τον 40χρονο αλλά και έναν φίλο του που εργαζόταν σαν πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί γιατί, σύμφωνα με τη μήνυση, είχαν πάει στη δουλειά της και την απείλησαν, να αποσύρει την πρώτη μήνυση.

«Μετά τη δεύτερη μήνυση έβαλε ζάχαρη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου της» λέει ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του δράστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το 2013 που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω της συμπεριφοράς του, προσπαθεί να βρει μάρτυρες για να τον υποστηρίξουν.

Μία γυναίκα, αποκάλυψε στο Star ότι την πλησίασε προκειμένου να την πείσει να καταθέσει υπέρ του. «Έψαχνε για μάρτυρες! Και έλεγα Παναγία μου τι θέλει αυτός τώρα να μπλέξω εγώ;… Το έκοψα και το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά».

Απαρηγόρητοι ο γονείς της άτυχης κοπέλας

Θρήνος και θλίψη για την κυρία και τον κύριο Τριαντάφυλλο, τους γονείς της Ντόρας που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους χάθηκε για πάντα.

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια, στα αγγελάκια. Ήταν άτομο που δε σταματούσε να δίνει τα φώτα της. Κι έτσι τώρα, θα συνεχίσει κι εκεί που είναι. Θα είναι η αγαπημένη δασκάλα τους και εκεί πάνω, όπως ήταν και εδώ» λέει η μητέρα της μιλώντας στο Star.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα, για τη συμπαράσταση απέναντι σε εμάς, στην οικογένειά μου, για το χαμό της αγαπημένης μας κόρης, της Ντόρας» είπε ο πατέρας της.

Η μητέρα και η θεία της Ντόρας πήγαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου και άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη της Ντόρας στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή.

«Τις τελευταίες μέρες είδε ότι ξεκίνησε να την παρακολουθεί με ένα αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει» είπε μία εξαδέλφη της Ντόρας.

«Δεν τον φοβόταν και αυτό πιστεύω ότι είναι το κακό. Ότι οι προηγούμενες κοπέλες τον φοβόντουσαν και αυτό μάλλον τον ηρεμούσε. Ότι μπορεί και να γυρίσουν πίσω σε αυτόν… Η Ντόρα δεν τον φοβόταν» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.