ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
Intime News

Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο (25/9) με κορονοϊό, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση του κ. Λεβέντη χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού:

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού καθώς, όπως είπε στον ALPHA, «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Η ίδια ξεκαθάρισε, δε, ότι «εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη. Έχει πολλές ευαισθησίες».

Σύμφωνα με την ίδια όλοι έλεγαν στον Βασίλη Λεβέντη να κάνει το εμβόλιο και εκείνος τους απαντούσε «ας περιμένω λίγο ακόμα». «Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν είμαι καταπιεστική και σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου, δεν επιβάλλομαι. Χωρίσαμε με ένα ψέμα τελευταίο: «Φύγε Βασίλη εσύ με το ασθενοφόρο κι εγώ θα ακολουθήσω με το αυτοκίνητο». Για να του δώσω δύναμη. Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ. Προσεύχομαι» πρόσθεσε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.

Περιγράφοντας, δε, πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Λεβέντη η σύζυγός του είπε ότι όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε ήταν που ο Βασίλης Λεβέντης πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. «Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό, αλλά εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με καθοδήγηση των γιατρών. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για την covid, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα «Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο». Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια και σουγιάδες έξω από ΕΠΑΛ - 2 τραυματίες

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;