ΕΛΛΑΔΑ

Στεφανία Τζαφέρη: Ποια είναι η food blogger που εμφανίστηκε στο Twitter άγρια ξυλοκοπημένη

Στεφανία Τζαφέρη: Ποια είναι η food blogger που εμφανίστηκε στο Twitter άγρια ξυλοκοπημένη
Η Στεφανία Τζαφέρη
Facebook

H food blogger, Στεφανία Τζαφέρη εμφανίστηκε στο Twitter χτυπημένη, με μελανιές και πρηξίματα στη μία πλευρά του προσώπου της -  Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου εξετάστηκε σωματικά και ψυχικά, παρουσία ψυχολόγου -  Η ίδια φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οιουδήποτε προσώπου 

Μία σοκαριστική φωτογραφία ανέβασε στο Twitter της η food blogger Στεφανία Τζαφέρη που απεικονίζει το μισό της πρόσωπο μελανιασμένο. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία το δεξί της μάτι έχει μελανιάσει και να είναι τόσο πρησμένο που σχεδόν έχει κλείσει.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της food blogger που η ίδια έχει ανεβάσει στο facebook:

Η 32χρονη Θεσσαλονικιά σεφ που ζει στην Κρήτη στον Άγιο Νικόλαο (με σπουδές στο Documentary Photography στο Brixton College και Graphic Design στο University of Bedfordshire όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαρισμό στο Facebook) στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτω από τη φωτογραφία, υπάρχει «βροχή» σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον», έγραψε σε νεότερο tweet.

Στη συνέχεια ανήρτησε τρεις νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της, προκειμένου να πείσει τους «δύσπιστους» που αμφισβήτησαν τα σοβαρά τραύματά της.

Δείτε την gallery (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Περιπλέκεται, αντί να ξεδιαλύνει, το μυστήριο γύρω από την κακοποίηση

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε χρήστης του διαδικτύου μέσω του 112, η οποία ανησύχησε για την ψυχική και σωματική υγεία της Στεφανίας Τζαφέρη.

Η κινητοποίηση, τόσο του αστυνομικού τμήματος Αγίου Νικολάου όσο και των εισαγγελικών αρχών, υπήρξε άμεση, με τους αρμόδιους να σπεύδουν με απόλυτα άμεσο και λεπτομερή τρόπο να ερευνήσουν την υπόθεση.

Η γνωστή blogger μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εξετάστηκε σωματικά και ψυχικά, παρουσία ψυχολόγου, ενώ η ίδια φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσώπου.

Η έρευνα της αστυνομίας, σε συνεννοήση με τις εισαγγελικές αρχές, ούτως ή αλλιώς, εξελίχθηκε και εξελίσσεται μέχρι στιγμής, χωρίς να προκύπτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της κοπέλας.

Πλέον, εναπόκειται στην ίδια, αν θέλει να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στις αρχές για το περιστατικό του τραυματισμού της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.