ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Help_giannis: Μία ευαίσθητη υπόθεση βορά στα social media – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Help_giannis: Μία ευαίσθητη υπόθεση βορά στα social media – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Intime

To help_giannis ξεκίνησε από μία ανάρτηση χρήστη, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα του

Το help_giannis φιγουράρει από χθες Σάββατο στα trends του Twitter. Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση χρήστη, ο οποίος κατήγγειλε ότι βασανίζεται, ότι κακοποιείται και ότι είναι θύμα βιασμού από τον πατέρα του. Μάλιστα, αναρτήθηκε η φωτογραφία του πατέρα του, η οποία διαδόθηκε γρήγορα από πολλούς χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηλικιωμένος που απεικονίζεται στη φωτογραφία στιγματίστηκε, χωρίς κανείς να έχει κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Δεκάδες ήταν οι πολίτες που απευθύνθηκαν στην Αστυνομία για να παρέμβει μετά την καταγγελία του νεαρού για βιασμό και κακοποίηση.

Το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού ξεκίνησε έρευνα και μάλιστα -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- στο σπίτι του νεαρού μετέβη ο διοικητής. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός που κατήγγειλε τον πατέρα του είναι ένας 22χρονος και ότι η φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter είναι πράγματι του 81χρονου πατέρα του. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από όλα τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του 22χρονου ξεκινώντας από τον 81χρονο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο ηλικιωμένος είχε ειδοποιήσει στις 25 Αυγούστου 2021 το κέντρο της Άμεσης Δράσης για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Σήμερα Δευτέρα ο 22χρονος θα δώσει κατάθεση στις Αρχές, παρουσία ψυχολόγου.

«Δεν πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες, διότι είναι μία απολύτως ευαίσθητη οικογενειακή υπόθεση και αφορά σε προσωπικά ιατρικά δεδομένα. Από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί –οι οποίες είναι πολλές- και από τα υπόλοιπα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτει ότι ο πατέρας πείραξε τον 22χρονο. Το γεγονός ότι στιγματίστηκε στα social media, μόνο και μόνο από μία ανάρτηση σε βάρος του, δείχνει μία αντιμετώπιση που δεν αρμόζει στην περίσταση. Είναι μία ευαίσθητη οικογενειακή υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς», αναφέρει αστυνομική πηγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)