ΕΛΛΑΔΑ

Αθηναϊκό... Squid Game: Το μήνυμα στο Facebook για να συμμετάσχεις σε δοκιμασίες στην Αθήνα

Αθηναϊκό... Squid Game: Το μήνυμα στο Facebook για να συμμετάσχεις σε δοκιμασίες στην Αθήνα
Φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο με το «Παιχνίδι του Καμαριού»

Τέτοια είναι η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η σειρά του Netflix, Squid Game που μία ελληνική εταιρεία - άγνωστη ποια - θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία και να διοργανώσει τις δικές της δοκιμασίες στην Αθήνα.

Η αγάπη του κοινού για την Κορεάτικη σειρά μεταφράστηκε σε κέρδη όχι μόνο για την πλατφόρμα Netflix και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τη σειρά, αλλά και για όσους εμπλέκονται με κάθε τρόπο, όπως γνωστή μάρκα παπουτσιών, που είδε εκτόξευση στις πωλήσεις της.

Η σειρά έκανε, φυσικά, πάταγο και στην Ελλάδα και κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της και να διοργανώσουν τα δικά τους challenges, που θα θυμίζουν τα παιχνίδια, στα οποία έλαβαν μέρος οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ένα group στο Facebook, το οποίο καλούσε τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες, οι οποίες θα λάμβαναν μέρος κάπου στην Αθήνα. Μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα, Squid Challenge the Games, οι διαχειριστές της σελίδας ζητούσαν 25 ευρώ ανά άτομο, για το Squid Game Challenge, που θα διοργανωνόταν στις 23 Οκτωβρίου σε άγνωστη τοποθεσία.

Όσοι έστελναν μήνυμα στη σελίδα, λάμβαναν μία πρόσκληση, η οποία έγραφε, «Θα καταφέρεις να επιβιώσεις τις δοκιμασίες. Εάν πιστεύεις πως ναι, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή σου για το Σάββατο (23/10) και θα λάβεις την κάρτα σου με την ώρα και το μέρος (Αθήνα)». Στη συνέχεια οι παίκτες ενημερώνονταν για το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσουν, ώστε να λάβουν συμμετοχή.

Ωστόσο, προκλήθηκαν αντιδράσεις, κυρίως ανάμεσα στους γονείς, καθώς υπήρξε μυστικοπάθεια ως προς τις συνθήκες. Λίγα 24ωρα αργότερα, οι διοργανωτές προέβησαν σε ανακοίνωση με την οποία εξηγούσαν πως αν και όλες οι διαδικασίες θα ήταν νόμιμες, αναγκάζονται να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση του challenge, καθώς το θέμα πήρε «λάθος διάσταση».

Δείτε την ανακοίνωση στη σελίδα του Facebook:

Η ανακοίνωση στο Facebook

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη