ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βάφτιση Λυδία
Intime News

Έγινε η βάφτιση της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο - Παρόντες οι γονείς του πιλότου

Στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου η μητέρα της κηδεύτηκε πέντε μήνες πριν, βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη η μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν την Κυριακή. Σύμφωνα με το TheNewspaper το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή (17/10) στο ξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης γυναίκας και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Παρόντες στο μυστήριο ήταν και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου που διατηρούν άριστη σχέση με τους γονείς της Καρολάιν.

Ο 33χρονος πιλότος άκουσε για τη βάφτιση της κόρης του μέσα από τη φυλακή. Όπως είπε στο Star ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, ήταν ευχαριστημένος για την εξέλιξη: «Είναι ευχαριστημένος, γιατί επί της ουσίας έχουν έρθει οι γονείς κοντά προς το καλύτερο του παιδιού. Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα από την ομολογημένη πράξη ότι έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και το ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσουμε αυτή τη μάχη, όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν είναι μόνοι τους

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη