ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο.

Όλα δείχνουν πως το κοριτσάκι, το οποίο σήμερα βρίσκεται σε ασφαλή δομή πρόνοιας και αναρρώνει, κακοποιήθηκε με ανατριχιαστικό τρόπο από την θεία του.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η rodiaki, η θεία θέλοντας τάχα μου να εξετάσει το κοριτσάκι που παρουσίαζε προβλήματα στα γεννητικά της όργανα χρησιμοποίησε το δάχτυλό της καταφέρνοντας έτσι να διαρρήξει εν μέρει τον παρθενικό υμένα της.

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν από τη μητέρα του κοριτσιού στην δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου, ενώ η θεία που κατέθεσε στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, η θεία της 8χρονης ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν στους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου, η θεία του κοριτσιού προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη με σκοπό να πάρει χρήματα από τη μητέρα αλλά και τον παππού της 8χρονης.

Σε αυτό το συμπέρασμα φέρονται να κατέληξαν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές μετά από ενδελεχή έλεγχο όλων των στοιχείων της υπόθεσης αλλά και συνεχής καταθέσεις από τους εμπλεκομένους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τη γυναίκα στο κινητό της οποίας εντοπίστηκαν εξ αρχής οι φωτογραφίες της ανήλικης και οι οποίες -όπως αποκαλύφθηκε- είχαν ληφθεί προκειμένου με αυτές να «κερδίσει» κάποια χρήματα τόσο από την μητέρα του παιδιού όσο και από τον παππού.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ερεθισμός (πιθανώς λοίμωξη) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης. Η μητέρα της συζήτησε το θέμα αυτό με τη θεία του παιδιού και η τελευταία την έπεισε όχι μόνο να την δει αλλά και να την «εξετάσει» και την ώρα εκείνη τράβηξε τις φωτογραφίες του ανήλικου παιδιού με το κινητό της.

Επίσης κατά την εξέταση που της έκανε εισχώρησε το δάκτυλο της (φορώντας γάντι) στον κόλπο του 8χρονου κοριτσιού, προκαλώντας της έτσι – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- μερική ρήξη του παρθενικού υμένα.

Η γυναίκα είπε στην μητέρα της ανήλικης πως έχει γίνει καταγγελία σε βάρος της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και πως πρόκειται να της αφαιρέσουν τα παιδιά. Η ίδια δε προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει σε μία γνωστή της που εργάζεται εκεί προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση. Για το σκοπό αυτό όμως θα έπρεπε να δώσει η μητέρα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς δεν είχε τα χρήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Χρησιμοποιώντας τις ίδιες φωτογραφίες η θεία φέρεται να σκόπευε να πάρει χρήματα και από τον παππού.

Η γυναίκα η οποία κλήθηκε από την αστυνομία και κατέθεσε, φέρεται να έχει παραδεχτεί ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω γεγονότων, και κυρίως την ενέργεια που έκανε στο σώμα του 8χρονου κοριτσιού αλλά και τα λοιπά περί καταγγελιών.

Για όλα τα στοιχεία αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Σοκάρει η απίστευτη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας

Έξαλλοι οι Ρώσοι με Αμερικανίδα δημοσιογράφο: «Αποπλάνησε τον Πούτιν με τα ποδια της»