ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Λεβέντης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Βασίλης Λεβέντης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του
Ενθαρρυντικά τα νέα για την υγεία του

Αισιόδοξα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη - Βγήκε από τη διασωλήνωση και έχει επαφή με το περιβάλλον

Για 25η ημέρα παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης που νοσεί από κορονοϊό.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για την πορεία της υγείας του καθώς αναπνέει μόνος του μέσω τραχειοστομίας. Η οικογένεια του κ. Λεβέντη είναι αισιόδοξη καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί όπως έχει ήδη αναφέρει σε δηλώσεις της η σύζυγος του λόγω υποκείμενων νοσημάτων από τα οποία πάσχει. Όταν προσεβλήθη από κορονοϊό και έκανε σχετικό διαγνωστικό τεστ στις 17 Σεπτεμβρίου, εν συνεχεία παρουσίασε εικόνα βαριάς πνευμονίας και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό» στις 25 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στην διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.

Στις 28 Σεπτεμβρίου λόγω πρόσκαιρης βελτίωσης που παρουσίασε ως προς το αναπνευστικό του σύστημα αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για λίγες ώρες, δυστυχώς όμως την επόμενη ημέρα παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Η γεωγραφική κατανομή των 3.739 νέων μολύνσεων: 701 στην Αττική - 574 στη Θεσσαλονίκη

Ρόδος: Η θεία έστησε τη φρικτή απάτη για πάρει 700 ευρώ - «Έσπασε» μετά από 5 ώρες ανάκρισης

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα εγγόνια του