ΕΛΛΑΔΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Εξώδικο του Νίκου Κουρή στην Μαργαρίτα για τεστ DNA – Πότε θα το κάνουν;

Μίκης Θεοδωράκης: Εξώδικο του Νίκου Κουρή στην Μαργαρίτα για τεστ DNA – Πότε θα το κάνουν;
Ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού πραγματογνώμονα – γενετιστή.
ΙΝΤΙΜΕ

 Μίκης Θεοδωράκης: Εξώδικο έστειλε ο Νίκος Κουρής - που υποστηρίζει ότι είναι βιολογικό παιδί του εκλιπόντος Έλληνα μουσικοσυνθέτη - στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη - Πρέπει να εξεταστούν 24 ή 41 γενετικοί δείκτες στο τεστ DNA λέει πραγματογνώμονας - γενετιστής

Ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον αν ο Μίκης Θεοδωράκης αναγνωρίζει στη διαθήκη του τον Νίκο Κουρή ως γιο του, η κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτα αποδέχθηκε - όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha - εξώδικη πρόσκληση που της είχε αποστείλει ο κ. Κουρής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια: «... Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρει το εξώδικο σύμφωνα με τον Alpha.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημαντικό ραντεβού στο εργαστήριο κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Η γεωγραφική κατανομή των 3.739 νέων μολύνσεων: 701 στην Αττική - 574 στη Θεσσαλονίκη

Ρόδος: Η θεία έστησε τη φρικτή απάτη για πάρει 700 ευρώ - «Έσπασε» μετά από 5 ώρες ανάκρισης

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα εγγόνια του