ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της γιαγιάς της 8χρονης

Ρόδος κακοποίηση 8χρονη γιαγιά
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρόδου
PIXABAY

Ρόδος: Τι αποκάλυψε η γιαγιά της 8χρονης για την θεία που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης του μικρού κοριτσιού.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ρόδου τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού.

Η θεία της 8χρονης, στο πλαίσιο της προανάκρισης, φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποίησε το κορίτσι προκειμένου να στήσει σχέδιο εξαπάτησης σε βάρος της μητέρας του, με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα.

Η μητέρα της 8χρονης ανέφερε στην κατάθεση της ότι μια βαριά λοίμωξη του κοριτσιού στην ευαίσθητη περιοχή, την έκανε να ζητήσει συμβουλές από την εξαδέλφη του εν διαστάσει συζύγου της. Η θεία της 8χρονης φέρεται να προσφέρθηκε να την «εξετάσει» και με το δάκτυλό της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα.

Η θεία φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές να ομολόγησε ότι έπεισε τη μητέρα πως το παιδί έχει κακοποιηθεί, ότι έχει ενημερωθεί για αυτό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ότι με 200ευρώ σε μια γνωστή της που εργαζόταν εκεί θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.

Τι αποκάλυψε η γιαγιά της 8χρονης

«Τώρα τελευταία ήρθε να κάνει παρέα με την κόρη μου και έγινε αυτό. Της τα λέγαμε, αφού την ξέρουμε» ανέφερε η γιαγιά της 8χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Παράλληλα αποκάλυψε ότι «τα έπαιρνε από την κόρη μου. Εμείς δεν της είχαμε δώσει τίποτα. Ούτε της μιλούσαμε καλά καλά».

Εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην υπόθεση

«Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ευτυχής που αυτός ο άνθρωπος αποδείχθηκε καθαρός και τώρα δικαιωνόμαστε. Μαθαίνουμε ότι η θεία έναντι ενός ευτελούς ποσού εξύφανε αυτήν την πλεκτάνη και τώρα περιμένουμε την προσωποποίηση των διώξεων» ανάφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση πλεκτάνης. Τα 4 ανήλικα παιδιά της οικογένειας φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού και στηρίζονται από παιδοψυχολόγο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

GNTM 4: Αποχώρηση-θρίλερ από το παιχνίδι (19/10) - Οι κριτές έδωσαν τη λύση

Καιρός - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (vid)