ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Πώς αντέδρασε μετά την απόφαση του Εισαγγελέα η Έφη Κακαράντζουλα

Δίκη για βιτριόλι: Πώς αντέδρασε μετά την απόφαση του Εισαγγελέα η Έφη Κακαράντζουλα
Αμίλητη η κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι
Newsbomb.gr / Ευδοκία Μύτιλη

Δίκη για βιτριόλι: «Καταπέλτης» ήταν ο Εισαγγελέας για την Έφη Κακαράντζουλα, ο οποίος στην αγόρευσή του έκανε λόγο για ποταπά κίνητρα και για μία γυναίκα που επιτέθηκε με «ανθρωποκτόνο εγωισμό».

O Εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζήτησε να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την αποχώρηση της από το Μικτό Ορκωτό να ευγνωμονεί τη Δικαιοσύνη «που μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου».

Από την άλλη η κατηγορούμενη έφυγε από την πίσω πόρτα του Δικαστηρίου αμίλητη, χωρίς να πει λέξη στους δημοσιογράφους για την πρόταση του Εισαγγελέα.

Εισαγγελέας: Η Έφη Κακαράντζουλα επιτέθηκε στην Ιωάννα με «ανθρωποκτόνο εγωισμό»

Για ποταπά κίνητρα και για μία γυναίκα που επιτέθηκε με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» έκανε λόγο στην αγόρευσή του ο Εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζητώντας να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα.

«Την παραμονή η κατηγορούμενη μετέβη στο σημείο αποφασισμένη για να επιτεθεί με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Για λόγο που δεν κατέστη εφικτό, προφανώς επειδή η ίδια δεν έκρινε κατάλληλες της συνθήκες, δεν προχώρησε στην επίθεση. Ο ισχυρισμός της ότι σκέφτηκε πως θα έκανε κάτι κακό, κρίνεται ως αναληθής. Ποτέ δεν σκέφτηκε να υπαναχωρήσει από την πράξη, απλώς δεν μπόρεσε να το κάνει εκείνη την ημέρα», είπε ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας επικαλέστηκε και την άδεια που ζήτησε από τη δουλεία της για την επόμενη ημέρα, αμέσως μετά την αποχώρηση της από το σημείο. Στο επόμενο κεφάλαιο της πρότασης του εισαγγελέα, το οποίο χαρακτήρισε ως την «ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας», έγινε περιγραφή των όσων συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Δεν ξεχνώ: Έργα και Ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου – Επεισόδιο 1