ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ντόμινο αποκαλύψεων για την κακοποίηση της 8χρονης- «Το έχει ξανακάνει» λέει η κόρη της θείας

Ρόδος: Ντόμινο αποκαλύψεων για την κακοποίηση της 8χρονης- «Το έχει ξανακάνει» λέει η κόρη της θείας

Τι ισχυρίζονται οι κόρες της γυναίκας που ομολόγησε

Όπως αποκάλυψε η κόρη της 50χρονης δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό από πλευράς της μητέρας της.

«Θα την ονομάσω ένα τέρας με πολλά κεφάλια». Αυτά είναι τα λόγια της 26χρονη κοπέλας για τη μητέρα της. Για τη γυναίκα που ομολόγησε ότι κακοποίησε ένα 8χρονο κοριτσάκι, ενώ είχε εγκαταλείψει τα δικά της να μεγαλώσουν σε ορφανοτροφείο.

«Είναι ένα τέρας που δεν μπορώ να πω ούτε το όνομά της. Έφτασε στο σημείο να κακοποιήσει ένα κοριτσάκι, είναι επικίνδυνη» πρόσθεσε η 26χρονη κόρη της.

Η 50χρονη που ομολόγησε το φρικτό σχέδιό της και στη συνέχεια κατηγόρησε τον παππού ως βιαστή του παιδιού, προκείμενου να αποσπάσει 700 ευρώ, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη στη Ρόδο μαζί με τον σύντροφό της, καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

«Θα μπορούσαμε εγώ και τα αδέρφια μου να είμαστε στη θέση της 8χρονης, απλά τότε δεν βοήθεια. Τώρα πιστεύω έχει τον σύντροφό της» πρόσθεσε η κόρη της 50χρονης προσθέτοντας πως «αυτός είναι μπλεγμένος με ουσίες».

Η αστυνομία ερευνά τον ρόλο του συντρόφου της 50χρονης, καθώς όπως αποκάλυψε στο Mega ο παππούς της ανήλικης, ο άνδρας αυτός την ημέρα της κακοποίησης βρισκόταν στο σπίτι της 8χρονης.

Ο παππούς της 8χρονης, που έβλεπε την 50χρονη να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της κόρης του, είχε εκφράσει τις ανησυχίες του, αλλά όπως λέει η κόρη του της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η 8χρονη και τα αδελφάκια της έχουν μεταφερθεί σε δομή προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον τους, με τους παππούδες να νιώθουν συντετριμμένοι.

Στο σπίτι των παππούδων όλα είναι ανέγγιχτα από τη φρίκη που μεσολάβησε. Οι φωτογραφίες τους στον τοίχο τα ρούχα των παιδιών, πλυμένα και σιδερωμένα στο δωμάτιο.

Πάντως, η 50χρονη πλέον ισχυρίζεται ότι πιέστηκε για να ομολογήσει και ότι ποτέ δεν θα έκανε κακό στην ανήλικη.

Η δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι αρχές περιμένουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

«Δεν είναι η πρώτη φορά»

Όπως αποκάλυψε η κόρη της 50χρονης δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό από πλευράς της 50χρονης. Όπως τόνισε «θέλει να βοηθήσει τις Αρχές, ώστε η μητέρα της να μπει όσο πιο μέσα γίνεται» για αυτά που έχει κάνει.

«Ξέρω ότι τα έκανε εκείνη με το σύντροφό της. Δεν ξέρω με ποια λογική» τόνισε.

Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα που μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο της Αγίας Ειρήνης προχώρησε σε μια αποκάλυψη, καθώς υποστήριξε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό, όπου μια γυναίκα της ανέφερε ότι πριν χρόνια η 50χρονη είχε κάνει το ίδιο πράγμα σε κόρη φίλης της, με σκοπό να της αποσπάσει 2.500 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Αποσύρεται ο Βασίλης Κεγκέρογλου από τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος

Δίκη για βιτριόλι: Πώς αντέδρασε μετά την απόφαση του Εισαγγελέα η Έφη Κακαράντζουλα

Έκτακτο χριστουγεννιάτικο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν τον μποναμά των 900 ευρώ