ΕΛΛΑΔΑ

«Strassenbande»: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη συμμορία ανηλίκων που είχε γίνει φόβος και τρόμος

Φόβος και τρόμος είχε γίνει η συμμορία ανηλίκων «Strassenbande»
Φόβος και τρόμος είχε γίνει η συμμορία ανηλίκων «Strassenbande»

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε συμμορία ανηλίκων που έκανε επιθέσεις σε περιοχές της Αθήνας 

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την συμμορία ανηλίκων «Strassenbande» (συμμορία του δρόμου), η οποία λήστευε μαθητές με ρόπαλα, σουγιάδες και «πεταλούδες», δημοσιεύει το Newsbomb.gr.

Το χαρακτηριστικό της συμμορίας που είχε γίνει φόβος και τρόμος στις περιοχές του Ζωγράφου, του Βύρωνα και της Καισαριανής ήταν η αγριότητα με την οποία εξαπέλυαν τις επιθέσεις τους.

Πολλές φορές οι ενέδρες σε μαθητές στήνονταν δίπλα από σχολεία, με τη λεία τους να περιλαμβάνει συνήθως κινητά τηλέφωνα και μικρά χρηματικά ποσά. Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν 10 ανήλικοι και δύο ενήλικοι, ενώ κατασχέθηκαν αεροβόλο όπλο, ρόπαλο, πεταλούδες-σουγιάδες, θραύστης τζαμιών, οχήματα, μοτοσυκλέτα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη συμμορία

Συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων στην ίδια υπόθεση είναι ανήλικος, που είναι προσωρινά κρατούμενος και δύο άτομα που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Τα μέλη της συμμορίας είχαν συγκεκριμένο… dress code καθώς φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες ή μπλούζες. Ως προς τον τρόπο δράσης επιτίθονταν κυρίως με ρόπαλα και μαχαίρια, αφαιρώντας από τα θύματα προσωπικά τους αντικείμενα και προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Επίσης και με σκοπό την επίδειξη ισχύος αφαιρούσαν από τα θύματά τους τα ρούχα.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο Newsbomb.gr, σημείωσαν πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα άγρια συμμορία η οποία μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί πως εμπλέκεται σε έξι ληστείες και μία απόπειρα.

«Η συμμορία δρούσε τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο. Κατά καιρούς κάποια από τα μέλη συνδέονταν με άλλες παρόμοιες ομάδες. Έχει διαπιστωθεί πως εμπλέκονται σε επίθεση που έγινε σε ένα σχολικό καθώς σε μία κατά οχήματος της δημοτικής συγκοινωνίας» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Συγκινούν οι γιατροί της - «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά