ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας στο Newsbomb.gr: Αποδείχθηκε ότι η Έφη είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα

Λύτρας στο Newsbomb.gr: Αποδείχθηκε ότι η Έφη είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα
Intime

«Η Ιωάννα νιώθει δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου» λέει ο Απόστολος Λύτρας στο Newsbomb.gr σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου που έστειλε την Έφη Κακαράντζουλα στη φυλακή 

Την ικανοποίησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης να στείλει την Έφη Κακαράντζουλα στη φυλακή εκφράζει ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Στην κατηγορούμενη για την φριχτή επίθεση με βιτριόλι η οποία έλαβε χώρα τον Μάιο του 2020 επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών και τριών μηνών με το δικαστήριο να διατάσσει να παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως η Ιωάννα νιώθει δικαιωμένη από την απόφαση, σημειώνοντας πως ήταν συγκλονιστική η στιγμή που οι φίλες της Ιωάννας φόρεσαν παρόμοιες μάσκες που πλέον θεωρούνται σύμβολο δύναμης.

«Η Ιωάννα νιώθει δικαιωμένη. Και εμείς νιώθουμε μία δικαίωση για τον αγώνα που κάναμε. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αναλύσαμε στο δικαστήριο κάθε στοιχείο της δικογραφίας. Όταν εκδίδεται μία δίκαιη απόφαση, δεν είναι επιτυχία του συνηγόρου, είναι επιτυχία για τη Δικαιοσύνη και όφελος για την κοινωνία. Από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προέκυψε πως η κατηγορούμενη είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας. Την ίδια πρόταση έκανε και ο εισαγγελέας που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο και είχαμε αυτή την απόφαση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το χρονικό διάστημα που πρόκειται να παραμείνει η Έφη Κακαράντζουλα στις φυλακές έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Λύτρας εξήγησε πως «η ποινή κάθειρξης 15 ετών μεταφράζεται σε πραγματικό χρόνο έκτισης περίπου στα 5,5 έτη». Ποινή αναλογικά μικρότερη με την καταστροφή που έχει προκληθεί στην Ιωάννα της οποίας η ζωή δεν καταστράφηκε για 5,5 έτη αλλά για πάντα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι γονείς της 16χρονης - Μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε 7 ημέρες

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»

Πέραμα: Ελεύθεροι οι 7 αστυνομικοί - «Ευτυχώς δικαιώθηκαν» - Τι είπαν στις απολογίες τους