ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δικαιωμένη αλλά ο φόβος παραμένει– Θα παλέψω για τα όνειρά μου

Ιωάννα Παλιοσπύρου
INTIME NEWS

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανακουφισμένη δήλωσε αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στο Mega, ωστόσο υπάρχουν ανησυχίες και φόβοι για το αύριο.

Στο Mega μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την απόφαση του δικαστηρίου, υπογραμμίζοντας ότι η ημέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν μια ημέρα που ένοιωσε ανακούφιση. «Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος. Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ωστόσο σημείωσε πως ο φόβος δεν έχει ακόμα φύγει, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για πιθανούς συνεργούς όπως επίσης και ο φόβος για το αύριο.

«Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους» σημείωσε η Ιωάννα, υποστηρίζοντας ότι οι αναφορές σε συνεργούς «δεν είναι το πιστεύω το δικό μου, είναι πράγματα που μου έχουν πει από την Αστυνομία και από τα στοιχεία της δικογραφίας».

Για τη διαδικασία της δίκης και για το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο κοντά με τη δράστρια, η Ιωάννα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. Η διαδικασία, όπως είπε, ήταν πολύ δύσκολη, ιδίως η πρώτη μέρα. «Σίγουρα δεν μπορεί ποτέ κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Όσο και να το είχα συζητήσει με τους δικούς μου και τον ψυχίατρό μου. Δεν είχα ιδέα και γω πως θα αντιδράσω, σίγουρα σε οδηγεί το ένστικτό σου. Ειδικά η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη, ήταν αρκετά τα λεπτά της ταχυκαρδίας και της έντασης», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη φορά που αντίκρυσε την δράστρια της επίθεσης στο δικαστήριο.

Για την επόμενη μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι θα επικεντρωθεί στην υγεία της και στην ίασή της και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της.

«Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας» πρόσθεσε.

«Απλά θα πρέπει να βρω καινούριους τρόπους να κάνω κάποια πράγματα μετά την επίθεση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς» συμπλήρωσε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας σε εκπομπή του Mega:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Παράνοια και χάος στο επίσημο τρέιλερ του Tiger King 2

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι γονείς της 16χρονης - Μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε 7 ημέρες

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»