ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Έτσι σκοτώθηκε η άτυχη 18χρονη σε τροχαίο – Δεν την έσωσαν οι αερόσακοι

Τροχαίο στη Λάρισα
Η κοινωνία της Λάρισας θρηνεί για την 18χρονη Μαρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης
PIXABAY/Φωτογραφία αρχείου

Η κοινωνία της Λάρισας θρηνεί για την 18χρονη Μαρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης

Τον θάνατο μιας 18χρονης κοπέλας το νήμα της ζωής της οποίας κόπηκε απότομα το πρωί της Τετάρτης μετά από τροχαίο δυστύχημα θρηνεί η κοινότητα των Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας.

Η 18χρονη Μαρία επέβαινε σε αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε 28χρονος συγγενής της όταν το όχημα για άγνωστο ακόμα λόγο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε μεταλλική μπάρα.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στη φωτογραφία του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση η άτυχη 18χρονη δεν απέφυγε τον θανάσιμο τραυματισμό παρά το γεγονός ότι άνοιξαν οι αερόσακοι του οχήματος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί την ώρα που το αυτοκίνητο με τους συνολικά τέσσερις επιβάτες κινούταν επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, προερχόμενο από την οδό Βόλου με κατεύθυνση προς τη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.

Εκτός από την άτυχη 18χρονη συγγενείς της οποίας διατηρούν κατάστημα κατάστημα εστίασης στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στο αυτοκίνητο επέβαιναν μια 21χρονη η οποία υπέστη κατάγματα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες επιβάτες του ΙΧ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και είναι αγνώριστη (video)