ΕΛΛΑΔΑ

Τράπερ Thug Slime: Τα ντοκουμέντα της συμπλοκής στον Κολωνό - Φωτογραφίες από την επίθεση

Τράπερ Thug Slime: Τα ντοκουμέντα της συμπλοκής στον Κολωνό - Φωτογραφίες από την επίθεση

Αν και ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι μαχαίρωσε τον 32χρονο μέσα στο αυτοκίνητο οι φωτογραφίες από την επίθεση τον διαψεύδουν 

Καρέ – καρέ αποτυπώνεται η συμπλοκή που έλαβε χώρα την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στον Κολωνό με πρωταγωνιστή τον τράπερ Thug Slime μέσα από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που εμπεριέχονται στη δικογραφία και δημοσιεύει το Newsbomb.gr.

Από τις φωτογραφίες προκύπτει πως η επίθεση σε βάρος του 32χρονου από τους νεαρούς δεν έγινε μέσα στο αυτοκίνητο όπως ισχυρίστηκε ο τράπερ ενώπιον του εισαγγελέα αλλά μέσα στην καφετέρια.

Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο από την επίθεση

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει συνταχθεί για την υπόθεση, ο τράπερ φέρεται μαζί με ακόμη δύο άτομα να μπήκαν στην καφετέρια όπου εργαζόταν ο 32χρονος πατέρας τριών παιδιών. Εκεί υπήρξε διαπληκτισμός με τον τράπερ και έναν από τους δύο φίλους του να τραβάνε σουγιάδες και τον έτερο της παρέας να έχει ακινητοποιήσει το θύμα και να το χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως εναντίον των κατηγορουμένων ασκήθηκε, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: «Τα εμβόλια γρίπης και κορονοϊού μπορεί να γίνουν την ίδια μέρα»

Νέα μέτρα: Γιατί είναι ημερομηνία «κλειδί» η 22α Νοεμβρίου

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο