ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την Κλοντιάνα Τσέλο - «Θα είσαι ο επόμενος»

Χαλάνδρι πυροβολισμοί οφθαλμίατρος
Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης μίλησε για την επιθετική συμπεριφορά που εμφάνιζε η εικαστικός.
Facebook

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι με θύμα τον 68χρονο γιατρό, ο οποίος δέχτηκε πυρά από την πρώην σύντροφό του, την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους - Διχασμένη προσωπικότητα με σύνδρομο καταδίωξης λένε όσοι γνωρίζουν την 49χρονη

Το προφίλ μίας γυναίκας με εμμονές και σύνδρομα καταδίωξης σκιαγραφούν οι αναρτήσεις της 49χρονης Κλοντιάνα Τσέλο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega τον περασμένο Αύγουστο έγραφε στο προφίλ της για την πλεκτάνη που θεωρούσε ότι της είχε στήσει ο γνωστός οφθαλμίατρος για να της πάρει την κόρη:

«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την σύζυγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA».

Στην τελευταία της ανάρτηση, την Τρίτη το μεσημέρι, ζητούσε να την βοηθήσουν να σώσει το ανήλικο παιδί της. Τον πατέρα του παιδιού της, τον απαγωγέα στο δικό της μυαλό, αποφάσισε να τον πυροβολήσει δύο ημέρες μετά 5 φορές μπροστά στη 12χρονη κόρη τους.

«Γόνος γνωστής βιομηχανίας»

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, υποστηρίζει σε ανάρτησή της ότι είναι απόγονος μεγάλου σοκολατοβιομήχανου στην Ελλάδα, χωρίς όμως αυτό να προκύπτει από πουθενά.

Μάλιστα, η ίδια περιγράφει ότι έπεσε θύμα απαγωγής στην ηλικία των 3 ετών και κατέληξε σε ορφανοτροφείο στην Αλβανία.

«Η ιστορία επαναλαμβάνετε με την κόρη μου που την απήγαγε ο Έλληνας βιαστής μου με την Αγγλίδα τέρας & σύζυγό του όταν ήταν 8 ετών και εκ τότε έως σήμερα που κοντεύει να γίνει 13 ετών δεν την ξαναείδα».

Όσο γλυκιά και αν είναι η σοκολάτα άλλο τόσο δηλητηρίασε τις ζωές μας.

«Είχε εμμονές»

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης μίλησε αποκλειστικά στο Mega για την επιθετική συμπεριφορά που εμφάνιζε η εικαστικός όσο ήταν σε σχέση πριν από πέντε χρόνια.

«Είχε γίνει και επιθετική, είχα κάνει και εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μη με πλησιάζει, παρόλα αυτά στην ουσία τα αναίρεσα για την βοηθήσω σαν φίλος της, σαν άνθρωπος σαν δικηγόρος, οτιδήποτε», ανέφερε ο πρώην σύντροφος της 49χρονης.

Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, προσπάθησε να την βοηθήσει, τελικά και εκείνος έγινε στα μάτια της άλλος ένας εχθρός.

«Είχα υποστεί και εγώ επίθεση με σπρέι πιπεριάς, βιαιότητες, μη το ψάχνετε. Με φωνές, με ύβρεις, με χυδαιότητες, σε πολλά επίπεδα, το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να βοηθηθεί ιατρικά», πρόσθεσε.

Παρά τον ορυμαγδό ασυναρτησιών, ακατάληπτων αναρτήσεων και απειλών της 49χρονης, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφθανε στο σημείο να στήσει ενέδρα στον πατέρα του παιδιού της αλλά και να απειλήσει ακόμη και την ίδια της την κόρη.

«Θα είσαι ο επόμενος»

Ο δικηγόρος του 68χρονου αποκάλυψε πως η 49χρονη εκβίαζε τον οφθαλμίατρο προκειμένου να του αποσπά χρήματα.

Μάλιστα δε δίστασε να απειλήσει και τον ίδιο.

Η εικαστικός, αν και απαγορευόταν να πλησιάσει τον οφθαλμίατρο στα 100 μέτρα, εν τούτοις τον παρενοχλούσε διαρκώς.

Μαρτυρία για την ενέδρα

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν πως προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη. Συγγενής της ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στο Mega, υιοθετεί τη θέση της 49χρονης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό.

«Το όπλο είναι του γιατρού. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε. Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;», αναρωτιέται η συγγενής της.

Η 49χρονη κατηγορεί τον γιατρό ότι της είχε στερήσει κάθε επαφή με την κόρη της.

«Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

Η εικαστικός τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί.

«Εμμονική και βίαιη»

Στο Open μίλησε ο πρώην σύντροφος της εικαστικού, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε πέσει στο παρελθόν και εκείνος θύμα βίας λέγοντας μάλιστα ότι η Κλοντιάνα Τσέλο έχει ψύχωση και εμμονές.

«Οι διάφορες εμμονές της έγιναν ψυχώσεις κι όλο αυτό την οδήγησε εκεί που την οδήγησε», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, από τη μία το είχε σκάσει».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του αποκάλυψε πως είχε πέσει και ο ίδιος θύμα της: «Δυστυχώς και εγώ υπέστην βία της παρορμητικής της συμπεριφοράς. Ήταν επιθετική, παρορμητική, βίαιη. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο έκανε μία επίθεση με σπρέι εναντίον μου. Έχω γλυτώσει και εγώ από την βίαιη συμπεριφορά της», είπε ο πρώην σύντροφος της, προσθέτοντας ότι η Κλοντιάνα Τσέλο τον είχε απειλήσει με μαχαίρια ότι θα του κάνει κακό.

Τη Δευτέρα στον ανακριτή η Κλοντιάνα Τσέλο

Τη Δευτέρα η 49χρονη από την Αλβανία αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασσωτάκης έχει ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για:

α) απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,

β) απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη,

γ) παράνομη οπλοφορία κατ' εξακολούθηση,

δ) παράνομη οπλοχρησία

ε) Ενδοοικογενειακή απειλή

Τα πρώτα λόγια του οφθαλμίατρου μετά την αποσωλήνωση

Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, Διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. «Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο», είπε ο κ. Κουκουλίτσιος μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.

Με τον 68χρονο να έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, χθες τον επισκέφτηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Τα προφίλ που διατηρούσε στο Facebook και το μυστήριο με τα δισ. ευρώ

Η δράστις φαίνεται ότι διατηρούσε τουλάχιστον δυο προφίλ στο facebook μέσω των οποίων αναρτούσε μηνύματα που είχε με τον γιατρό για την επιμέλεια του παιδιού. Αρκετές από τις αναρτήσεις της ήταν ιδιαιτέρως επιθετικές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλοντιάνα Τσέλο είχε εδώ και καιρό στήσει καρτέρι στον γιατρό και είχε προετοιμάσει την επίθεσή της.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα sms που αντάλλασσε με τον γιατρό και τα οποία στη συνέχεια η ίδια αναρτούσε, υπήρχε μεγάλη ένταση.

Ο Γιώργος Νέος, γνωστός οφθαλμίατρος, ερωτεύτηκε πριν από 13 χρόνια την Κλοντιάνα Τσέλο η οποία εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας μεγάλης κλινικής των βορείων προαστιών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 13χρονο σήμερα κορίτσι. Ο γιατρός, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η εξωσυζυγική αυτή σχέση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα η οποία συνελήφθη από την αστυνομία μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης, αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου. Ήρθε από την Κεφαλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού καθώς ο οφθαλμίατρος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως... συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας. Είναι κάτι που η ίδια είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν προκύπτει. Άλλες φορές πάλι εμφανίζεται ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία!

Μάλιστα στις αναρτήσεις της ισχυριζόταν ότι ο γιατρός ήταν «εγκέφαλος» ενός κυκλώματος με μέλη εισαγγελείς, δικηγόρους, μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφους, οι οποίοι όλοι μαζί δρούσαν προκειμένου να της αρπάξουν την «αμύθητη» περιουσία της αλλά και να της αρπάξουν την κόρη της. Η αμύθητη περιουσία των 3 δισεκατομμυρίων, δεν προκύπτει από κάπου αφού η ίδια για να ζήσει φαίνεται ότι πωλούσε κάποιους πίνακες που έφτιαχνε ως εικαστικός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.