ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης
mega

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα στιγμιότυπα δείχνουν ό,τι απέμεινε από τα ρούχα που φορούσε η 35χρονη τη μοιραία εκείνη ημέρα και μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, συγκλόνισε για ακόμα μια φορά το πανελλήνιο καθώς έδειξε τα τραύματά που απέκτησε από τη φονική επίθεση με βιτριόλι, τα οποία της έκαψαν το το πρόσωπο, μέρος του σώματός της, αλλά και τα ρούχα που φορούσε την τραγική εκείνη ημέρα. Η Ιωάννα έδειξε το πουκάμισο, τη ζώνη και το παντελόνι της τα οποία σχεδόν έλιωσαν από το καυστικό υγρό.

«Όταν με ενημέρωσαν πως ότι συνέλαβαν την δράστη, επιτέλους κατάλαβα τι είχε συμβεί. Την ίδια στιγμή είπα στη γιατρό μου πάμε προχωράμε να κάνουμε ότι χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Συνέχισε περιγράφοντας μια συγκινητική συνομιλία που είχε ένα πρωί με τη γιατρό της: «Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και την στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»