ΕΛΛΑΔΑ

Black Friday: Αγορές ως αργά το βράδυ στην Αθήνα - Ουρές λόγω κακοκαιρίας και ελέγχων

Black Friday
Αυξημένη κίνηση στην οδό Ερμού στην Αθήνα.
INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού αλλά και κακοκαιρία, έφεραν αρκετές καθυστερήσεις στην αγορά κατά την ημέρα της Black Friday. Αυξημένη κίνηση στην οδό Ερμού το βράδυ της Παρασκευής (26.11).

Αρκετοί καταναλωτές έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές των καταστημάτων, λόγω της Black Friday, έτσι ώστε να αγοράσουν φθηνότερα ρούχα και προϊόντα, ενώ κάποιοι ανέφεραν πως μάζευαν χρήματα αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σε καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, σχηματίστηκαν ουρές καθώς υπήρχε αυξημένη κίνηση και οι έλεγχοι για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού καθυστέρησαν τη διαδικασία. Η κακοκαιρία έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο καταστηματαρχών και πελατών, καθυστερώντας κι άλλο τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Παρασκευής (26.11) επικράτησε το αδιαχώρητο στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, από τους πολίτες που επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους και να επωφεληθούν των εκπτώσεων. Από τη στιγμή που η έντονη βροχόπτωση σταμάτησε, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας βγήκαν ξανά στους δρόμους για τις αγορές τους…

Οι προσφορές για την Black Friday, ωστόσο, θα συνεχίσουν να υφίστανται και ηλεκτρονικά ως τη Δευτέρα (29.11), με τις εκπτώσεις σε διαδικτυακά καταστήματα να φτάνουν ακόμα και στο 80%.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Όλα τα μέτρα που αποφάσισε η Ελλάδα για ταξιδιώτες από 9 αφρικανικές χώρες

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media