ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Bullying σε 13χρονο μαθητή - Ανέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό του στο TikToK

Αγρίνιο: Bullying σε 13χρονο μαθητή
Βullying σε Γυμνάσιο του Αγρινίου
Pixabay

Άγριο bullying σε 13χρονο μαθητή στο Αγρίνιο - Aνέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό του στο TikTok

Μηνύσεις για bullying με θύμα τον γιο της και φερόμενους δράστες συνομήλικους συμμαθητές του, υπέβαλε μια μητέρα από το Αγρίνιο. Σύμφωνα με το agriniopress το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 11 Νοεμβρίου από τη μητέρα του μαθητή, που πήγε στο σχολείο και βρήκε τον 13χρονο γιο της χτυπημένο στο πρόσωπο και κλαμένο. Ρωτώντας τον, ενημερώθηκε πως εκείνη την ημέρα και την ώρα που σχολούσε, δέχθηκε την επίθεση συμμαθήτριάς του που τον χτύπησε βίαια στο πρόσωπο, επανειλημμένα.

Η επίθεση αυτή έγινε ενώπιον έξι ακόμη μαθητών που κατηγορούνται ότι την παρότρυναν και γελούσαν σε βάρος του μαθητή. Αυτό μάλιστα φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Ιnstagram και στο Tik Tok από την μαθήτρια. Η μαθήτρια φέρεται να έδρασε κατόπιν παρότρυνσης ενός μαθητή και στη συνέχεια όσοι παρακολουθούσαν την επίθεση, γελούσαν και χλεύαζαν τον 13χρονο, που κρατούσε προτεταμένο το χέρι του, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τα χτυπήματα, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, το παιδί της μέχρι και τις 23 του μηνός δεν πήγε στο σχολείο του μιας και βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τελικά επέστρεψε στις 24 Νοεμβρίου όπου εντάχθηκε σε άλλο τμήμα. Στη μήνυση ακόμη γίνεται αναφορά για συνεχόμενα κρούσματα σχολικού εκφοβισμού σε βάρος του παιδιού, επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική βία, ενώ κατηγορείται η Διεύθυνση για παράλειψη στο να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για να αποσοβηθούν αυτές οι συμπεριφορές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κακοποίηση της Φωτεινής: «Της πατούσαν την κοιλιά ενώ ήταν έγκυος»

Κορονοϊός: Αυτοί οι εμβολιασμένοι νοσούν και νοσηλεύονται

Η δολοφονία της οικογένειας Χρυσαφίδη στην Εκάλη - Ο μυστήριος μπάτλερ και οι φωτογραφίες στο ebay