ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Ωρωπό: Δυο νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι

Ωρωπός
Τραγωδία στο λιμάνι του Ωρωπού το βράδυ της Κυριακής (φωτογραφία αρχείου)
InTime / ΛΕΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ωρωπός: Βουτιά θανάτου από ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι, με δυο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Ωρωπό, όταν το αυτοκίνητό τους κατέληξε στη θάλασσα. Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής (28.11) στο λιμάνι, όπου σήμανε άμεσα συναγερμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω – προς την πλευρά της θάλασσας – αντί να κινηθεί προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα την πτώση του στο νερό.

Οι δυο ηλικιωμένοι που επέβαιναν σε αυτό δεν μπόρεσαν να βγουν από την καμπίνα του οχήματος, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έχουν σπεύσει δύτες έτσι ώστε να απεγκλωβίσουν τις σορούς των δυο άτυχων ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών έχει σπεύσει στο σημείο, για τον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών από το όχημα.

Δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας οι δυο άτυχοι ηλικιωμένοι

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού, όπου αναφέρθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κοντά στο σημείο όπου «δένουν» τα ferry boats που εκτελούν το δρομολόγιο ΩρωπόςΕρέτρια, αρκετά κοντά στη θάλασσα. Η πτώση στο νερό αποδίδεται πιθανότατα σε λάθος χειρισμό, ενώ οι δυο επιβαίνοντες δεν κατάφεραν να βγουν από το όχημα καθώς φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, δεν κατάφεραν να τις αφαιρέσουν και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεφτε στο νερό, μια διερχόμενη γυναίκα είδε το συμβάν και ειδοποίησε το λιμενικό. Την ίδια στιγμή, ιδιώτης δύτης έπεσε στο νερό και εντόπισε τους δυο άτυχους ηλικιωμένους. Ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο, θα διενεργηθεί έρευνα για να εξακριβωθεί το πώς και γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα. Η ομάδα των βατραχανθρώπων του λιμενικού, έχει αναλάβει τον απεγκλωβισμό των δυο άτυχων ηλικιωμένων.

ωρωπός αυτοκίνητο στη θάλασσα
Συνεχίζονται οι προσπάθειες ανάσυρσης των σορών και του οχήματος από το λιμάνι του Ωρωπού.evima.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εγκατάλειψη μωρού στο Μουσείο: Δεν το έχει αναζητήσει κανείς - Προσπάθεια εντοπισμού των γονέων

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ: Μπαράζ πληρωμών - Όλες οι καταβολές μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου

Κρούσματα σήμερα: 3.823 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 96 θάνατοι και 647 διασωληνωμένοι