ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: «Του έριξα τέσσερις σφαλιάρες» - Τι λέει η 13χρονη που επιτέθηκε σε συμμαθητή της (vid)

Αγρίνιο ξυλοδαρμός μαθητή
Η 13χρονη μαθήτρια που σε βίντεο καταγράφεται να χτυπά συμμαθητή της, δίνει τη δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν
Mega

Τι απαντά η 13χρονη που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει συμμαθητή της σε σχολείο του Αγρινίου.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικές μέρες, όταν η 13χρονη με τον συμμαθητή της είχαν πιαστεί στα χέρια και άλλοι μαθητές παρακολουθούσαν αμέτοχοι και έβγαζαν βίντεο, το οποίο ανέβηκε έπειτα στα social media. Τώρα, η ανήλικη δίνει τη δική της εκδοχή για το συμβάν. «Το παιδί αυτό δημιουργεί συνέχεια προβλήματα μέσα στην τάξη», είπε η 13χρονη μιλώντας στο Mega.

Όπως λέει το επεισόδιο ξεκίνησε όταν τελείωσε το μάθημα. Στον διάδρομο τα παιδιά άρχισαν να πετάνε χαρτάκια το ένα στο άλλο, όταν ξαφνικά τα πράγματα ξέφυγαν. «Έτυχε εκείνη τη μέρα να ήμουν εγώ αυτό το παιδί που θα βάραγε το άλλο παιδί. Έτυχε να μου χώσει αγκωνιά στην κοιλιά. Σαν τάξη δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πήγα και του έχωσα τέσσερις σφαλιάρες».

Το θέμα πήρε έκταση από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν η μητέρα του 13χρονου βρήκε το παιδί της χτυπημένο να κλαίει, χωρίς αρχικά να θέλει να της πει τι είχε συμβεί. Μία μέρα μετά, της αποκάλυψε τι συνέβη.

«Υπάρχουν έχθρες σε αυτό το δημοτικό και πλέον με τα καινούρια παιδιά, όποιος δεν τον πάει, αρχίζει και βαράει και βρίζει» περιγράφει άλλη μαθήτρια του σχολείου.

Σημειώνεται πως οι καθηγητές στο γυμνάσιο τόνισαν από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών, αλλά και στη διεύθυνση του σχολείου. Σε αυτήν, μάλιστα, περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη στάση της διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ η 38χρονη κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Κρούσματα σήμερα: 6.677 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 104 θάνατοι και 657 διασωληνωμένοι