ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον θάνατο της 8χρονης – Το ύποπτο ΙΧ και τα ερωτήματα

Κερατσίνι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον θάνατο της 8χρονης – Το ύποπτο ΙΧ και τα ερωτήματα
Η παρουσία του αυτοκινήτου και των δυο μηχανών το διάστημα που το κοριτσάκι είναι νεκρό γεννά ερωτήματα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του τραγικού θανάτου της μικρής Όλγας στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ζητά να διερευνηθεί από τις αρχές ο ρόλος ενός αυτοκινήτου και δύο μηχανών που βρίσκονται έξω από τον χώρο, όπου είναι νεκρό το παιδάκι καθώς και η παρουσία άλλων ατόμων.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται ότι 9 λεπτά μετά το άνοιγμα της μεταλλικής πόρτας όπου είχε σφηνωθεί το παιδάκι, φθάνει στην απέναντι πλευρά ένα αυτοκίνητο.

Σταματά και ανάβει τα alarm. Το ρολόι δείχνει 18:06 το απόγευμα. Από τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός μπορεί να δει ότι το κοριτσάκι είναι στο έδαφος. Ένα λεπτό αργότερα κλείνει τα φώτα.

Δευτερόλεπτα μετά, δύο εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν έχοντας δίπλα τους το νεκρό παιδί, ενώ στο παιδί πηγαίνει ένας από τους υπαλλήλους και το περιεργάζεται. Ο υπάλληλος φαίνεται να μιλά στο κινητό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει στον δρόμο. Ο υπάλληλος συνεχίζει να μιλά στο κινητό του.

Δύο λεπτά αργότερα φθάνει πίσω από το αυτοκίνητο και σταματά μία μηχανή. Οι δύο οδηγοί συνομιλούν μεταξύ τους και η μηχανή αποχωρεί από το σημείο.

Στις 18:12 αποχωρεί και τρίτος υπάλληλος. Το αυτοκίνητο παραμένει απέναντι. Για τα επόμενα λεπτά ο οδηγός του αυτοκίνητου στέκεται στον δρόμο και ο υπάλληλος μπροστά στην είσοδο.

Στις 18:16 εμφανίζεται και άλλη μηχανή, η οποία έχει ανέβει ανάποδα τον δρόμο και σταματά ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητο. Αποχωρούν ταυτόχρονα στις 18:20 με τη μηχανή να ανεβαίνει το διάζωμα και να περνά στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Η παρουσία του αυτοκινήτου και των δυο μηχανών το διάστημα που το κοριτσάκι είναι νεκρό γεννά ερωτήματα. Έχουν ή δεν έχουν σχέση οι οδηγοί με την υπόθεση; Έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους; Γιατί η μία μηχανή ανεβαίνει ανάποδα τον δρόμο;

Η οικογένεια της Όλγας ζητά να μάθει πότε βγήκε το φωτοκύτταρο από τη μεταλλική πόρτα, πότε κάλεσαν οι υπάλληλοι το ΕΚΑΒ και πόσοι ήταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο το μοιραίο απόγευμα.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Γαλίτης δημιούργησε ένα σκίτσο με τη μικρή Όλγα ως άγγελο. «Έλα κοριτσάκι μου, αυτές οι πύλες δεν έχουν καγκελόπορτες».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους κρεμασμένη

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»